top of page

Apie LVRA

LVRA -

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija – tai Nacionalinės viešbučių ir restoranų asociacijos bei Lietuvos viešbučių asociacijos sąjunga, kurią 2002 m. balandžio 26 d. susirinkę į neeilinį visuotinį susirinkimą palaimino nariai.

2016-2019 m. kadencijai asociacijos valdybą sudaro 11 narių, tarp jų prezidentė, Evalda Šiškauskienė.

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija – vienintelė ir didžiausia svetingumo verslą vienijanti visuomeninė organizacija mūsų šalyje, kurios gretose 320 narių – tai viešbučiai, restoranai, pasilinksminimo paslaugas teikiančios įmonės Vilniuje, Kaune, Trakuose, Klaipėdoje, Palangoje, Neringoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Druskininkuose, Mažeikiuose ir kituose miestuose.

Maitinimo ir apgyvendinimo paslaugų sektorius yra daugiausiai darbo vietų sukuriantis sektorius pasaulyje. Asociacijos nariai sukuria apie 11 000 darbo vietų. 110 viešbučių, svečių namų, motelių valdančiose apgyvendinimo įmonėse yra apie 6200 kambarių.

LVRA nariais yra 16 švietimo įstaigų – mokyklų, ruošiančių įvairaus lygio specialistus viešbučiams ir restoranams. LVRA nariais yra 15 įmonių-partnerių, teikiančių paslaugas ir produktus ( maistas, gėrimai, baldai, patalynė, indai, IT sprendimai ir kt).

Asociacija aktyviai dirba įsisavinant ES struktūrinių fondų paramą. Šių fondų struktūroje nemaža dalis numatyta turizmo, tame tarpe viešbučių vystymui,personalo kvalifikacijos kėlimui, verslo ir įvairių lygių mokymo institucijų bendradarbiavimui.

LINK: http://www.turizmorumai.lt/apie-lietuvos-turizmo-rumus/lietuvos-viesbuciu-ir-restoranu-asociacija/


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page